Antics alumnes de l’institut d’Albaida fan un Concert de Nadal pel 50 aniversari del centre

VilaWeb
Redacció
27.12.2013 - 00:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La celebració el 50è aniversari de l’IES ‘Josep Segrelles’ d’Abaida’ ha programat una altra activitat per a aquest divendres, 27 de desembre. En aquest cas es tracta d’un concert de Nadal a càrrec d’intèrprets que han passat pel centre com a alumnes.

Així, el programa inclou peces que interpretaran amb els seus instruments Rafael Albert, Joan J. Albinyana, Martín Calatayud, Jesús Escudero, Julio Escrich, Xavi Giner, David González, Jordi Martí, Manuel Martínez, Xavier Mompó, Rubén Parejo, Vicent Pérez, Jordi Sarrió, Jordi Soler, José V. Soler, Nadina Soler, Pablo Soler, Pep Soler, Ximo Soler, Edmundo Vidal, i el director Ramon Garcia. El concert, amb entrada lliure, serà a les 19.30 al cinema Odeon d’Albaida.

Aquest curs 2013-2014 és el del cinquanta anivesari de l’Institut ‘Josep Segrelles’, durant el qual una Comissió Organitzadora està programant un seguit d’activitats commemoratives, com aquest concert de divendres. Entre altres, ja s’han fet una conferència de Gabriela Bravo, portaveu del Consell General del Poder Judicial espanyol i ex-alumna de l’institut, i una taula redona d’antics directors del centre.

Calendari commemoratiu

La Comissió Organitzadora dels actes ha editat un calendari commemoratiu del 50è aniversari de l’IES ‘Josep Segrelles’ d’Albaida, una publicació que ha tret a la venda per tal de recaptar ingressos per a les activitats amb què està celebrant-lo.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any