Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Divendres  27.12.2013  00:00

Antics alumnes de l'institut d'Albaida fan un Concert de Nadal pel 50 aniversari del centre

Men?ame
 

La celebració el 50è aniversari de l'IES 'Josep Segrelles' d'Abaida' ha programat una altra activitat per a aquest divendres, 27 de desembre. En aquest cas es tracta d'un concert de Nadal a càrrec d'intèrprets que han passat pel centre com a alumnes.

Així, el programa inclou peces que interpretaran amb els seus instruments Rafael Albert, Joan J. Albinyana, Martín Calatayud, Jesús Escudero, Julio Escrich, Xavi Giner, David González, Jordi Martí, Manuel Martínez, Xavier Mompó, Rubén Parejo, Vicent Pérez, Jordi Sarrió, Jordi Soler, José V. Soler, Nadina Soler, Pablo Soler, Pep Soler, Ximo Soler, Edmundo Vidal, i el director Ramon Garcia. El concert, amb entrada lliure, serà a les 19.30 al cinema Odeon d'Albaida.

Aquest curs 2013-2014 és el del cinquanta anivesari de l'Institut 'Josep Segrelles', durant el qual una Comissió Organitzadora està programant un seguit d'activitats commemoratives, com aquest concert de divendres. Entre altres, ja s'han fet una conferència de Gabriela Bravo, portaveu del Consell General del Poder Judicial espanyol i ex-alumna de l'institut, i una taula redona d'antics directors del centre.

Calendari commemoratiu

La Comissió Organitzadora dels actes ha editat un calendari commemoratiu del 50è aniversari de l'IES 'Josep Segrelles' d'Albaida, una publicació que ha tret a la venda per tal de recaptar ingressos per a les activitats amb què està celebrant-lo.