La ‘feliSíSítació’ de Nadal

  • L'empresa Can Antaviana, de les Borges, s'inspira en la pregunta del referèndum del 9 de novembre vinent per a desitjar 'un gran 2014'

VilaWeb
Redacció
24.12.2013 - 10:11

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Poc o molt, tothom per aquestes dates rep les tradicionals felicitacions de Nadal en forma de targeta postal o via missatge digital. A VilaWeb n’hem rebut una que ens ha agradat, i sorprès, especialment: es tracta de la felicitació electrònica de l’empresa de continguts digitals Can Antaviana, de les Borges Blanques (Garrigues), que s’ha inspirat en la pregunta del referèndum sobre la independència de Catalunya per a desitjar ‘un gran any 2014’.

Si accediu a aquesta pàgina especial us trobareu una primera pregunta, ‘Voleu que us felicitin les festes?’, amb dues possibles respostes: sí i no. Si es torna a optar pel sí, apareix una segona pregunta: ‘En cas afirmatiu, voleu que sigui Can Antaviana qui ho faci?’ Un nou sí porta directament a la felicitació estricta.

Cap a uns altres viaranys, amb tot, porten les altres possibles respostes al ‘referèndum nadalenc’ de Can Antaviana.

Un sí/no trasllada l’internauta a una pàgina on es diu: ‘Tot i voler ser felicitats per festes, heu decidit que no sigui Can Antaviana qui ho faci.’ S’ofereixen quatre alternatives poc recomanables, extretes de YouTube, com per exemple la que va fer en anglès l’any passat el jugador del Reial Madrid Sergio Ramos.

Finalment, l’opció del no des de la primera pregunta es converteix en un veritable torcebraç entre l’internauta i Can Antaviana, que fa tot el que pot per mirar de convèncer-lo que acabi decantant-se pel sí.


Més informació:

L’Internauta: entrevista amb Jordi Calvís i Xavi Pastó, de Can Antaviana (22-11-2013)

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any