Els mestres de les Illes tornaran a fer vaga el 7 de gener

  • Ho va acordar ahir l'Assemblea de Docents, com a protesta per l'expedient obert per la conselleria d'Educació al director de l'IES Marratxí

VilaWeb
Redacció
24.12.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els mestres ja ho havien avançat: l’expedient obert al director de l’IES Marratxí, Jaume March, no romandria sense resposta. L’Assemblea de Docents extraordinària feta ahir a horabaixa a Petra va acordar reprendre la vaga el dia 7 de gener, almenys a Mallorca. De moment serà una vaga d’un sol dia, però no es descarten noves convocatòries de vaga més endavant. L’Assemblea també va fer constar que el polèmic decret del trilingüisme, el TIL, no s’aplica a les aules.

L’expedient a March s’ha obert amb l’argument que el centre no va garantir el dret a l’educació durant la vaga, una acusació que l’Assembla considera ‘patètica’, a més d’ambigua i general, i que vol coaccionar la comunitat educativa.

De fet, March assistí ahir a l’assemblea per agrair les mostres de solidaritat que ha rebut d’ençà de divendres, quan li comunicaren l’expedient per falta greu.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any