Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  23.12.2013  18:38

Homs insinua canvis en les seves funcions a partir del gener

Tot apunta que tindrà dedicació plena a la consulta · El president Mas compareixerà el 7 de gener per fer balanç i orientar l'any

Men?ame
 

El conseller de la Presidència i portaveu del govern, Francesc Homs, ha anunciat avui al final de la conferència de premsa del consell executiu que hi haurà 'canvis' a partir del mes de gener (vídeo de la conferència de premsa íntegra). Canvis, ha dit, que el poden afectar directament a ell i que 'es notaran fins i tot en aquesta sala de premsa mateix', deixant entreveure que podrien variar les seves funcions.

'Ja ho anirem posant de manifest i descobrint', ha dit, sense donar-ne més detalls, però tot apunta que les funcions de portaveu del govern i les de conseller de Presidència, totes a càrrec d'Homs, podrien quedar separades amb el propòsit que Homs es dediqui exclusivament a la consulta.

Aquest anunci coincideix amb la convocatòria que ha fet el president Mas per al pròxim 7 de gener, just després del consell executiu. Segons el comunicat oficial del president, Mas compareixerà per fer balanç i per orientar l'any. Tot apunta, també, que podria anunciar els possibles canvis en les funcions d'Homs. 

Per una altra banda, continua obert el debat sobre la possible entrada d'Esquerra al govern. És previst que en les pròximes setmanes Mas i Junqueras es reuneixin per abordar aquesta qüestió i no es descarta que en la compareixença del dia 7 el president en pugui donar alguns detalls.