Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  22.12.2013  20:30

Torna el Tren Groc

Després d'uns mesos sense circular, el Tren groc ha tornat des del passat dissabte, i proposa nombroses avantatges així com excursions per la Cerdanya.
Dl 23 de desembre del 2013.

Men?ame
 

Del 21 de desembre al 16 de març del 2014, la Regió Llenguadoc-Rosselló, juntament amb l'SNCF proposa un preu únic de 11 €uros, anada i tornada amb el Tren Groc si l'agafeu en qualsevol de les estacions que hi ha entre Perpinyà , la Tor de Querol, Enveig, amb un forfet, d'entre 1 a 8 dies.  A part d'això també podeu obtenir altres avantatges, com per exemple comprant un  bitllet  de 'El tren groc a l'hivern' podeu obtenir  molts beneficis, com per exemple un 50% de descompte en la ruta  per arribar a Perpinyà des de totes les estacions de la regió de Llenguadoc-Rosselló, sempre i quan compreu el forfet d'aquesta promoció d'el Tren Groc en Hivern.

 També podreu tenir altres avantatges, com per exemple els forfets per esquiar en les estacions de l’Espace Cambre d’Aze a Eina, , Sant Pere dels Forcats i  Pyrénées 2000, amb descomptes que poden arribar al 50% . 

Podeu consultar, aquestes avantatges, així com els horaris proposats, en el document adjunt a aquesta noticia (PDF, en francès).