El ministre Wert, en paper de vàter

  • Les JERC distribueixen rotlles de paper higiènic amb la cara del ministre espanyol · També hi ha escrites algunes de les seves frases més polèmiques

VilaWeb
Redacció
19.12.2013 - 16:13

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya han fet un miler de rotlles de paper de vàter amb la imatge del ministre d’Educació espanyol, José Ignacio Wert, i unes quantes de les seves frases més polèmiques. Des de la més que coneguda –‘El nostre interès és espanyolitzar els nens catalans’– fins a ‘Ajudar els bancs és ajudar la gent’. I més: ‘Els nens de les Illes Balears són ostatges d’una vaga política’; ‘Si algú s’escandalitza perquè volem espanyolitzar els nens té un problema de categoria mental’; ‘Els universitaris no han d’estudiar allò que vulguin sinó allò que els doni feina’; ‘La comunitat educativa no pot ser una comunitat democràtica perquè el procés educatiu no és democràtic’; ‘S’exageren les mesures d’ajust en Educació. S’anomenen retallades les mesures d’eficiència.’ 

Amb aquesta campanya les JERC protesten contra la nova llei d’educació, tan polèmica. 

El portaveu de l’organització, Gerard Gómez, ha criticat les actuacions del ministre Wert contra Catalunya i contra el jovent, durant aquests dos anys. Per això considera que el millor lloc on es poden plasmar les propostes del ministre és en el paper de vàter. ‘Una forma simpàtica i irònica de demostrar el nostre rebuig’, diuen les JERC en un comunicat. 

El portaveu de les JERC de l’Anoia ha qualificat la llei Wert de ‘aberració, atac frontal al sistema d’immersió lingüística del país, còctel de despropòsits, i retrocés cap al franquisme més ranci’.

Les joventuts d’Esquerra distribuiran els rotlles del paper de vàter per tot el país. Hom pot comprar-ne a les seus que tenen a Igualada i Barcelona. ‘És un paper biodegradable, de tres capes i homologat per a fer-ne l’ús habitual’, aclareixen.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any