Educació eliminarà tres unitats escolars d’Ontinyent el curs que ve

  • Dels col·legis públics Bonavista, Martínez Valls i Rafael Juan Vidal

VilaWeb
Redacció
19.12.2013 - 00:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Coincidint amb les vespres de les vacances escolars de Nadal, la Conselleria d’Educació ha informat el Consell Escolar Municiàl d’Ontinyent que el curs 2014-2015 les escoles públiques de la capital de la Vall d’Albaida perdran tres unitats escolars. En concret, se’n reduiran una del col·legi Bonavista i una del Martínez Valls, en Educació Infantil, i una altra del Rafael Juan Vidal en Educació Primària.

La comunicació oficial va arribar a l’Ajuntament aquest dimarts dia 17 de desembre, i ja s’han convocat els consells escolars dels centres i s’estan preparant les al·legacions que s’han de presentar abans del 2 de gener, amb totes les festes de Nadal pel mig.

El regidor d’Educació, Pepe Pla, ha declarat a VilaWeb Ontinyent que tot i que el curs que ve hi haurà menys alumnat, això no justifica que es reduïsca el nombre d’unitats escolars perquè aquesta mesura va en contra de la qualitat de l’ensenyament. També ha retret a conselleria que aquesta disminució siga sobretot en l’ensenyament en valencià, i ha recordat la seua voluntat de defensar l’escola pública, de qualitat i valenciana. Amb un punt d’ironia, s’ha preguntat si ‘l’estalvi’ aconseguit amb el tancament de RTVV no ha arribat fins a Ontinyent i ací sí que s’han d’eliminar unitats escolars.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any