J.Xufé, N.Ermekova i P.Pagà guanyen el Concurs de Vestits de Paper de Mollerussa

  • M.Felip s'emporta el de nines Barbie

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Natàlia Ermakova, dels Arcs, ha guanyat per tercer any consecutiu, aquesta vegada amb el disseny “Elfa”, la categoria Fantasia del Concurs de Vestits de Paper de Mollerussa. Josefina Xufré , de Cerdanyola del Vallès, torna a guanyar (després de dos anys de no fer-ho) amb “Temps de fleurs”. I un altra habitual dels llocs d’honor, Paquita Pagà (Amposta) s’emporta Època amb “La Traviata”.

Pel que fa al Concurs de Vestits de Paper per a Barbie, enguany s’ha quedat a casa, gràcies a la mollerussenca Montserrat Felip amb el disseny “Ariste”.

Moda Actual

Pel que fa la resta de guardons, el segon lloc en Moda Actual ha estat per a “Pensando en rosa” d’Eva Soto; el tercer per a “Infinity” de Juan Alberto Súspez i el quart per a “Gemma” per la mollerussenca Roser Cardona.

Fantasia

El segon lloc de Fantasia ha estat per a “Hi havia una vegada” (un nom de disseny que es va repetir en la mateixa categoria) de l’Institut Guindàvols; el tercer per a “Vermell i negre” de Maria Goretti Herrero i el quart per a “Queen of the wolves” de Cristina Granero.

Època

”Eugenia de Montijo” de les mollerussenques Anastasia Petrova, Pepita Mas i Adelina Pujol fou el segon en Època, mentre que la ”La noia dle quadre” de M.Àngels Serrasolsas fou tercer i “Bella i extravagant” de la Llar de Jubilats Joan Bañeres i Cateura d’Alguaire fou el quart.

Barbie

També es va quedar a Mollerussa el segon vestit per Barbie, “Rosa Rosa” d’Oxana Pavlenko. El tercer fou per a “Doll Symphony” de Cristina Granero.

Altres premis

A banda dels premis esmentats, durant la Gala es van repartir altres premis. El de Jdegato als millors complements fou per a “De la bústia a la pasarel·la” (de la categoria Fantasia) de la mollerussenca Teresa Codony. La Cinta mètrica de Plata Konrad Mhur a la innovació i creativitat, dins Moda Actual, per Xocolata de París” d’Anastasia Petrova i Oxana Pavlenko, també de Mollerussa. L’Agulla d’Or al millor treball artesà se’l va va endur el disseny guanyador d’Època, “La Traviata” de Paquita Pagà.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum de Mollerussa.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any