El secretariat de l’ANC accepta per unanimitat la pregunta de la consulta

  • Forcadell subratlla que a partir treballaran per un 'sí i sí massiu' i per internacionalitzar el conflicte

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
14.12.2013 - 14:49

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El secretariat nacional de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) que s’ha reunit aquest dissabte a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) ha acceptat per unanimitat, durant el plenari, la pregunta de la consulta. ‘No era la nostra data i pregunta però ara ho són i a partir d’ara treballarem amb més força i empenta perquè el proper 9 de novembre el sí i sí sigui massiu’, ha subratllat la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell. Des de l’entitat han avançat que properament donaran a conèixer el seu pla d’acció per els propers mesos que té com a principal objectiu ampliar el suport a favor de l’independentisme i internacionalitzar el conflicte català ‘perquè el món sàpiga que volem votar i que votarem’.

L’ANC inicia la campanya del doble Sí amb una samarreta

Per una altra banda, l’ANC ha aprovat el seu suport a la convocatòria del referèndum del 9 de novembre de 2014. I ha posat en marxa immediatament la primera campanya de suport, ara ja a favor del Sí i més en concret del doble Sí. Ho ha fet amb una samarreta que a partir de dilluns podreu adquirir a la Botiga de VilaWeb a Barcelona però que podeu encarregar ja a través de la Botiga online. La samarreta té com a disseny una urna amb dos Sí i es pot adquirir en totes les talles en versions en groc o en negre.

Després de les campanyes demanant poder votar aquesta és la primera en la qual ja es demana obertament el vot afirmatiu ja que la convocatòria ja és ferma, després de l’acord assolit per CiU, ERC, ICV-EUiA i CUP.

La campanya de la samarreta de la Via Catalana va aconseguir un rècord històric de venda de samarretes, amb més de mig milió d’unitats venudes, moltes d’elles a la Botiga de VilaWeb situada a la redacció del diari, que va tenir enormes cues de compra durant molts dies.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any