‘Socialisme, Catalunya i llibertat’, nova associació de militants socialistes crítics

  • La pregunta sobre un estat independent 'no ens incomoda en absolut'

VilaWeb
Redacció
11.12.2013 - 11:36

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘Socialisme, Catalunya i llibertat’ és el lema de la nova associació de militants socialistes crítics impulsada per l’ex-diputat del PSC Toni Comín. ‘Entenem que en aquests moments hi ha molta gent que se sent òrfena de representació política perquè l’evolució política que ha fet el PSC els últims temps ha deixat de representar a molta gent’, ha explicat Comín a RAC-1. L’ex-batllessa de Campdevànol, Núria López, que fa ben poc va dimitir de tots els càrrecs del PSC, també en forma part.

L’associació serà integrada per gent de base, diu Comín, que explica que hi ha gent del PSC i gent que no ho és.

Una de les principals discrepàncies amb la direcció del PSC és sobre el procés sobiranista. ‘La plataforma vol que no hi hagi cap dubte que una part dels socialistes d’aquest país el seu compromís amb el dret a decidir és tan ferm com el que puguin tenir la resta de forces catalanistes. (…) Som el partit del SÍ al dret a decidir’, diu Comín.

Acusa en aquest sentit la direcció d’incomplir greument el programa electoral. I diu, sobre la pregunta: ‘Si la pregunta és ‘vols que Catalunya sigui un estat independent?’ no ens fa cap por ni ens incomoda en absolut.

”Socialisme, Catalunya i llibertat’ es presenta avui al Col·legi de Periodistes de Barcelona.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any