Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  06.12.2013  06:00

Navarro s'alinea amb la dreta espanyolista per la constitució

El primer secretari del PSC va assistir per primera vegada a l'acte de celebració de la delegació del govern espanyol, amb el PP i Ciutadans

Men?ame
 

Per primera vegada un primer secretari del PSC ha assistit a l'acte de commemoració de la constitució espanyola organitzat per la delegació del govern esapnyol a Catalunya. La delegada, María de los Llanos de Luna, va reunir ahir comandaments policíacs, militars i administratius, i els dirigents del PSC, PP i Ciutadans. La imatge de Pere Navarro brindant juntament amb Albert Rivera, Alícia Sánchez-Camacho, Llanos de Luna i el sotsdelegat del govern espanyol, Emilio Ablanedo, per la constitució espanyola va causar un gran impacte a la xarxa, on s'aplegaren centenars de comentaris crítics amb el dirigent socialsita.

Pere Navarro va reivindicar el seu dret a assistir a l'acte d'ahir dient que el PSC defensava 'la constitució i la seva reforma perquè s'adapti a les noves necessitats de la societat catalana i s'encamini cap a un estat federal'.

Però ho va voler separar de la manifestació que fa avui la plataforma Som Catalunya, Somos España. Va dir que havia refusat la insistent invitació que li havien fet tant la plataforma com el PP i C's perquè considerava que la constitució es defensava 'valorant-la, reivindicant-la i proposant la seva reforma per a adaptar-la'. 'La Constitució no es defensa amb manifestacions ni utilitzant-la com a arma davant determinades propostes', va dir, retraient que el PP i C's volguessin una constitució 'immòbil i no dinàmica'.