El Crisembert de Formatges Camps, entre els 50 millors del món

  • Per segon any consecutiu la formatgeria del Palau rep un Super Or del World Cheese Award

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Crisembert, un formatge d’ovella fet amb el procés de coagulació làctica, de Formatges Camps del Palau d’Anglesola és un dels 58 guardonats amb un Super Or (pdf), la màxima selecció del World Cheese Award (WCA), on s’hi presenten 2.700 formatges d’arreu del món.

Per Robert Camps, propietari de Formatges Camps, el guardó suposa una doble satisfacció. Per una banda pel premi en sí, en un dels més (si no el que més) prestigiosos concursos de formatges del món. Segons ha explicat Camps, sortir en aquesta selecció suposa un reconeixement professional i un excel·lent plataforma de difusió dels seus formatges. I per altra, per repetir guardó per segon any consecutiu i, a més, amb un formatge diferent al de l’any passat (el Lligat de cabra), el que mostra la bona valoració que tenen els seus formatges.

Dos bronzes

A més a més, en la mateixa convocatòria de 2013 del World Cheese Awards, altres dos formatges Camps han rebut medalles de Bronze, el que els situa en la selecta tria dels 700 millors formatges del món. Són el Lligat d’ovella i el de tomata i alfàbrega de les Liades Mediterrànies.

Altres guardons

Tot plegat en un any en que un altre formatge, el Blau del Net (medalla de Bronze al WCA 2012) ha estat triat com a Millor Artesà Català dins del Làctium 2013.

Un any rodó per Formatges Camps que a més de treballar en línies consolidades està obrint la seva oferta amb formatges de llet de vaca. Una nova línia de formatges que, segons ha explicat el propi Camps, està tenint molt bona acollida.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum del Palau d’Anglesola.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any