L’ANC i Súmate, junts a l’Hospitalet

  • L'entitat celebra la festa 'L'Hospitalet en marxa' en què intervindran Carme Forcadell i Eduardo Reyes

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
01.12.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Assemblea Nacional Catalana de l’Hospitalet de Llobregat celebra avui el seu primer aniversari, i ho fa amb una festa en què intervindran Carme Forcadell, presidenta de l’ANC, i Eduardo Reyes, president de l’associació Súmate, entitat que aplega ciutadans de llengua i cultura espanyoles i que defensen la independència de Catalunya. L’acte arriba la mateixa setmana que l’ANC començava la campanya ‘Catalunya mestissa!’, amb què reivindica la pluralitat de la societat catalana oferint el testimoni de diversos ciutadans d’origen espanyol en defensa de la independència. 

Entre els objectius marcats en el nou full de ruta de l’ANC hi ha el de fer arribar l’independentisme a tots els sectors i racons del país i constituir tantes assemblees territorials com sigui possible.

La festa ‘L’Hospitalet en marxa’ comença a mig matí amb una caminada de la plaça Espanyola al parc de l’Alhambra, on hi ha previstes les actuacions de Núria Feliu, Rumb al Bar i Cornuts Percussió, a més d’una mostra d’entitats, tallers i jocs infantils. Al mateix parc hi intervindran Forcadell i Reyes. 


Informació relacionada: 

Eduardo Reyes: ‘Vull que Catalunya sigui un país que pagui la pena’

Manolo Ortega, se sent espanyol i vol la independència

Forcadell: ‘Si la pregunta no és sobre la independència, serà un frau, s’haurà acabat el procés’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any