Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  01.12.2013  06:00

El PSC escenifica l'harmonia amb el PSOE amb un acte amb Rubalcaba a Barcelona

Per a presentar el document de Granada, per una reforma federal de la constitució espanyola

Men?ame
 

El PSC vol escenificar l'harmonia aconseguida amb el PSOE amb una campanya per reivindicar i 'fer pedagogia' del document de Granada (PDF) i de l'aposta socialista per una reforma federal de la constitució espanyola. L'ofensiva, tal i com la va definir el primer secretari, Pere Navarro, culmina avui amb un acte al pavelló de la Vall d'Hebron (12.00), que compta amb la participació del secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba. Prèviament, s'han fet quatre actes d'un format més petit amb Victòria Camps, Juanjo López Burniol, Emilio Ontiveros i José Antonio Pérez Tapias.

Navarro va explicar la setmana passada que aquesta campanya volia mostrar quina era l'alternativa del PSC al problema en l'encaix de Catalunya a Espanya, una alternativa 'que té a veure amb canviar les coses però sense trencar, té a veure amb què Catalunya pugui continuar convivint amb la resta de pobles d'Espanya amb unes competències més clares i un finançament més just i un reconeixement de la seva singularitat'.

Navarro va argumentar que PSOE i PSC havien acordat un posicionament conjunt que es va materialitzar en el document de Granada, i ara el que pretenen és que 'tothom sàpiga quina és la proposta que defensen conjuntament els socialistes de Catalunya i de la resta d'Espanya'. 'El que es tracta és de posar de relleu, de reivindicar aquell acord', va dir, afegint que el PSC el considera 'en aquest moment suficient'.