La BBC es fa ressò del desallotjament i liquidació de RTVV

  • Destaca el desplegament policíac després 'del desafiament dels treballadors'

VilaWeb
Redacció
29.11.2013 - 14:05

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El tancament de RTVV i la manera com s’ha fet ja comencen a tenir ressò internacional. Avui mateix a migdia la cadena BBC ja ha publicat una notícia explicant-ho. ‘Els liquidadors escortats per la policia desallotgen el personal d’una emissora de televisió pública a la ciutat de València, després d’un ordre per a apagar-la’, comença dient la notícia. ‘Hi han anat després del desafiament del personal sobre l’ordre de tancament del govern regional i d’haver continuat emetent’, afegeix la BBC.

Tot seguit, recorda que el govern valencià va prendre la decisió de tancar RTTV ‘després de perdre una batalla judicial per a retallar en més de la meitat el personal’.

I remarca que és ‘la primera televisió regional en ser tancada per causa de les mesures d’austeritat’.

Finalment, destaca que la policia havia encerclat les intal·lacions de RTVV anit, i que la tensió havia anat pujant des de l’anunci de tancament, el 5 de novembre proppassat.

La BBC acompanya la informació de diverses fotografies de la jornada viscuda a Burjassot entre les dotze de la nit fins a les dotze del migdia, amb els treballadors concentrats al plató des d’on s’ha anat emetent en directe fins a l’últim moment i de la concentració a l’exterior de les instal·lacions a Burjassot.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any