Quan s’acabarà l’emissió de RTVV?

  • La llei que liquida l'ens entrarà en vigor un cop publicada al DOGV · Els treballadors es comprometen a treballar fins el final de les emissions

VilaWeb
Redacció
27.11.2013 - 13:44

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La majoria absoluta del PP faha fet que avui les Corts Valencianes hagin aprovat, amb l’oposició de la resta de partits, el tancament de Ràdio Televisió Valenciana. La proposició de llei aprovada avui en seu parlamentària entrarà en vigor un cop publicada al Diari Oficial de la Generalitat, previsiblement demà. El text preveu que una comissió emprengui les accions legals que calguin per a liquidar l’ens públic i faculta el govern, que es reunirà divendres, a cessar els membres del consell d’administració. 

Encara no se sap fins quan es mantindran les emissions. A partir del moment que la llei s’aprovi, podran cessar en qualsevol moment. Ara, caldran unes quantes setmanes perquè la comissió liquidi RTVV, fet que a més de comportar la supressió del servei públic i el cessament de les emissions també extingirà els contractes dels 1.600 treballadors.

Podria passar, doncs, que l’emissió es tallés aquest cap de setmana mateix, tot i que durant el procés de liquidació i fins que no s’extingeixin els contractes els treballadors continuarien cobrant les nòmines. L’altra possibilitat és que l’emissió no es talli fins que no acabi aquest procés, que pot durar unes quantes setmanes.

En tot cas, el govern no ha anunciat pas fins quan mantindria les emissions. Per la seva banda, els treballadors ja han reiterat la seva intenció de continuar treballant fins el final de les emissions. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any