Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  18.11.2013  20:14

Autor/s: ACN

Premi Marta Mata 2013 al moviment de la comunitat educativa de les Illes

El guardó és lliurat per l'associació Rosa Sensat · L'Assemblea de Docents de les Balears el recollirà en un acte el 26 de novembre

Men?ame
 

El moviment de la comunitat educativa de les Illes ha estat premiat amb el guardó Marta Mata 2013, que atorga l'Associació de Mestres Rosa Sensat. L'Associació reconeix la lluita de la comunitat educativa de les illes contra la política educativa i lingüística del govern balear, com també la defensa del futur de l'educació. El premi serà recollit per l'Assemblea Docent de les Illes Balears en l'acte públic que es farà el 26 de novembre a Barcelona.

El premi, que és anual, va destinat a reconèixer la feina per a fomentar els valors positius de l'educació. Cada any es donen dos guardons, a una persona i a una entitat. Enguany, el guardó personal s'atorga a Maria Eulàlia Valeri (Barcelona, 1936), traductora, adaptadora de contes, mestra i bibliotecària.

A més a més, el mateix dia també es farà públic el premi de pedagogia Marta Mata, que des de fa trenta-tres anys concedeix Rosa Sensat amb la voluntat de promoure, reconèixer i difondre el treball renovador de mestres, professors i altres educadors que, en equip o individualment, contribueixen a millorar l'educació i a enfortir la renovació pedagògica. El premi consisteix en l'edició de l'obra guanyadora en català i castellà.