Ricard Pastó, segon a la Volta a l’Estany

• Jordi Torné, tercer a 7 km, i Rosa M.Carulla tercera femenina

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’atleta del Palau d’Anglesola, Ricard Pastó (AA Xafatolls) va quedar segon en la V Volta a l’Estany que es va fer diumenge a Ivars d’Urgell. En la mateixa cursa de 10 quilòmetres, la vilanovenca Rosa M. Carulla (La Guineu) fou tercera femenina. Per la seva part el belloquí Jordi Vidal (CE Aspid) fou tercer en la cursa de 7 quilòmetres.

La V Volta a l’Estany, que va guanyar Sancho Ayala (Fondistes del Solsonès), la van disputar més de 900 corredors, dels que més de 600 van fer el recorregut llarg, mentre que prop de 300 van disputar la de 5 quilòmetres amb sortida a l’embarcador de Vila-sana. Els quatre participants en cadires de rodes de la cursa de 7 quilòmetres van fer un recorregut per asfalt.

Altres resultats

A banda dels esmentats, destacar en la cursa de 10 quilòmetres, el sisè lloc del Xafatolls Jaume Grau o el quinzè del membre del club organitzador, CA Ivars, Francesc Gassó.

Pel que fa a la cursa de 5 quilòmetres la corredora dels Xafatolls, Joanna Okarma, va pujar al tercer graó del pòdium, mentre que sis atletes dels Xafatolls i CA Ivars es van situar entre els vint primers de la categoria: Aleix Aldomà (7e), Fran Carrillo (8e), Xavier Atero (9e), Aleix Atero (11e), Jaume Suau (14e), Gerard Aldomà (15e) i Guillem Atero (18e).

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum d’Ivars d’Urgell i Vallverd d’Urgell.