Antics directors de l’IES ‘J. Segrelles’ d’Albaida participaran en una taula redona

  • Divendres 22, dins els actes de commemoració del 50 aniversari del centre

VilaWeb
Redacció
15.11.2013 - 00:06

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El mes passat van arrancar els actes de celebració del 50é aniversari de l’IES ‘Josep Segrelles’ d’Albaida amb la conferència Gabriela Bravo, portaveu del Consell General del Poder Judicial espanyol i ex-alumna del centre. La programació prevista, que es desenvoluparà durant tot aquest curs 2013-2014, continua ara amb una taula redona d’antics directors de l’institut.

En l’acte hi participaran Gonzalo Yélamos, Daniel Gozalbo, José García Vallejo, Vicent Albert, Fernando Latre, Salvador Vilar, Joan Gaspar i Dolors Sampio, moderats per Salvador Garcia, ex-professor del centre. Serà divendres 22 de novembre, a les set i mitja de la vesprada, a l’edifici de l’antic institut (carrer de l’arqueòleg Ballester, 45).

L’IES ‘Josep Segrelles’ d’Abaida, creat l’any 1963, és el primer centre educatiu on es va poder cursar el Batxillerat a la nostra comarca. Aquell nou espai formatiu va atraure els estudiants de tota la Vall d’Albaida, que fins llavors havien de fer els cursos en instituts d’altres comarques o en acadèmies privades, convertint-se així en un autèntic punt de relació intercomarcal.

Una Comissió Organitzadora del 50è Aniversari de l’Institut d’Albaida s’ha encarregat de preparar les celebracions que s’aniran fent durant el curs, que inclouran també un concert de Nadal a càrrec de professionals de la música ex-alumnes de l’institut, i xarrades d’escriptors, actors, músics, professors universitaris i altres professionals que es van formar al centre.

VilaWeb s’hi afig

VilaWeb Ontinyent es suma a les celebracions de l’aniversari d’un fet tan important per a la comarca com va ser la posada en marxa d’aquell primer institut, que va possibilitar a molts joves de la Vall d’Albaida tindre accés a una formació fins aquell moment molt poc generalitzada. El nostre diari publicarà una série d’articles de diferents professionals que tenen en comú la seua relació amb l’institut d’Albaida, així com altres informacions relacionades amb els cinquanta anys del ‘Josep Segrelles’.

El primer article que publiquem és l’escrit que la Comissió Organitzadora va fer per al llibre de les festes d’Albaida.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any