Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Dijous  14.11.2013  12:30

Autor/s: Adelaida Ferre · Treballadora de RTVV afectada per l’ERO

Sense RTVV, el teu poble no es veu

Sota el lema 'Si tanquen RTVV, el meu poble ni es veu ni té veu', el Comité d’Empresa de Ràdio Televisió Valenciana encoratja els valencians a exigir el manteniment dels mitjans de comunicació públics

Men?ame
 

Les empreses públiques omplen el buit de les privades. Allà on l’empresa privada no arriba perquè no en treu rendiment, hi arriba la pública. I aquesta és, també, la funció de Ràdio Televisió Valenciana. Com, si no, es difondria l’agenda del Museu de Titelles d’Albaida, les activitats d’Ateval o el potencial turístic de Bocairent? No ens equivoquem: ni Telecinco, ni Antena 3, ni tan sols els serveis territorials de Televisió Espanyola en parlaran.

Si, tal com promet el Consell, a final de mes el senyal de RTVV se’n va a negre, moltes més coses es fondran alhora: el català perdrà un àmbit important de l’esfera pública, el dret a la informació dels ciutadans disminuirà una vegada més, i tots serem més pobres com a societat.
Divendres tenim l’oportunitat de dir-li al Consell que Ràdio Televisió Valenciana no és propietat seua. És el poble valencià qui ha de tindre la potestat de decidir-ne el futur. Els treballadors d’RTVV vos encoratgem a fer-nos costat en aquesta exigència divendres 15 a les 12 del migdia. Aneu a la porta del vostre ajuntament per a reclamar al govern de la Generalitat que no tanque RTVV i compartiu l’experiència enviant les fotos de la concentració a informatius@rtvv.es.

Els mitjans de comunicació públics estan al servei dels ciutadans i són una eina imprescindible per a la vertebració territorial del nostre país. Cal que els reivindiquem com a propis i que no permetem que uns altres ens els furten.