Raimon canta Espriu a l’Auditori de Barcelona

  • El músic no descarta d'oferir alguna peça inèdita · Les entrades del concert ja s'han exhaurit

VilaWeb
Redacció
09.11.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Raimon ret un homenatge especial aquest vespre a Salvador Espriu, amb un recital especial a la sala Pau Casals de l’Auditori de Barcelona. El concert forma part de la commemoració de l’Any Espriu i se centrarà en el disc ‘Cançons de la roda del temps’ (1967), amb què el músic de Xàtiva va posar música als versos d’Espriu. 

En l’actuació, Raimon també oferirà una petita antologia personal i no descarta que en la part dedicada a interpretar vint-i-dos poemes d’Espriu hi hagi alguna peça inèdita. 

Raimon, principal divulgador d’Espriu, va popularitzar-ne l’obra amb himnes com ‘Cançó del capvespre’ o  ‘He mirat aquesta terra’. Durant aquests cinquanta anys de trajectòria musical, ha passejat els seus poemes en totes les actuacions. 

Per això, la celebració del centenari de Salvador Espriu és impensable sense la presència de Raimon, que ha sabut acostar-se com ningú a la sensibilitat del poeta.

Raimon homenatjarà Espriu també a Mataró

El d’avui és un concert molt especial, però no pas l’únic: el 13 de desembre Raimon oferirà un recital d’homenatge a Espriu al Teatre Monumental de Mataró. Formarà part de la commemoració de l’Any Punsola i l’Any Espriu, que inclou rutes literàries, conferències, exposicions, recitals poètics, teatres, música i dansa. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any