Mascherano critica la manca d’unitat dels independentistes catalans

  • El jugador argentí del Barça parla de política i considera que cal més unitat per a aconseguir la independència

VilaWeb
Redacció
08.11.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El defensa argentí del FC Barcelona, Javier Mascherano, va dir ahir que creia que calia més unitat per a aconseguir la independència de Catalunya. En una llarga entrevista a 8TV, en què, a banda de parlar de futbol, també es va referir a la situació política argentina i catalana, va declarar que els catalans l’han fet sentir-se ‘un més d’aqui’. Vegeu l’entrevista íntegra ací:

Entrevistat per Josep Cuní, Mascherano va dir que mai no s’havia sentit com algú que venia de fora perquè ‘els catalans m’han acollit molt bé fent-me sentir un més d’ací’.

Sobre Catalunya, va dir que havia volgut familiaritzar-se amb la situació del país, perquè considerava que quan vas a un país a jugar a futbol has d’interessar-te a fons per la història i la manera de ser del club que t’acull.

I concretament quant a la situació política, Mascherano fou contundent: ‘Crec que no acaben d’unir-se. Sovint, amb tot això de la independència, passa que quan decideixen de fer alguna cosa important de debò per a veure si hi ha la possibilitat de poder-se independitzar aleshores comencen a dispersar-se, no van tots a una. I si un país vol fer una cosa important crec que ha d’anar unit.’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any