Les coses que no s’havien vist mai a Canal 9

  • Aquestes últimes hores s'hi han pogut veure entrevistes a Obrint Pas, crítiques directes a la manipulació de la cadena, a la direcció...

VilaWeb
Redacció
07.11.2013 - 09:03

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Des de dimarts al vespre, quan el consell va anunciar el tancament de RTVV, els treballadors de l’ens han fet una programació especial en què han criticat obertament la gestió dels directius i de la presidència de la Generalitat. Ahir van emetre un debat amb els representants de tots els partits sobre la polèmica decisió d’Alberto Fabra, en què el vice-president, Serafín Castellano, va ser acorralat, fins i tot per les conductores del debat. I es va fer una connexió amb la concentració multitudinària a la plaça de la Mare de Déu de València. Aquestes últimes hores, a Canal 9, s’hi han vist coses que no s’hi havien vist mai.

Per exemple, en la connexió amb la concentració de protesta, es va donar veu a Xavi Sarrià i Miquel Ramos, d’Obrint Pas, que van poder explicar que RTVV els havia boicotat sempre.

En la mateixa connexió, van poder parlar representants del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans i del Bloc d’Estudiants Agermanats.

També hi va parlar, sense pèls a la llengua, l’actor Eugeni Alemany:

En una altra connexió, el diputat de Compromís Enric Nomdedéu explicava amb aquesta contundència què representava el tancament…

I a plató va poder anar-hi a parlar, finalment, el president d’Escola Valenciana, Vicent Moreno, que va aprofitar l’avinentesa per lliurar a Canal 9 el premi que la direcció no havia volgut anar a recollir.

Els treballadors, a més, han demanat perdó per haver silenciat l’accident del metro de València: 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any