Convoquen la ‘versió beta’ de la celebració de la independència de Catalunya

  • Serà el 23 de novembre a les Borges Blanques · Hom vol evitar que el dia de la independència 'ens agafi sense haver assajat'

VilaWeb
Redacció
04.11.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Com serà la celebració de la independència de Catalunya? El col·lectiu els Muntadors de Pollastres Grossos ha organitzat una ‘versió beta’ de la Festa de Celebració de la Independència. Es farà el 23 de novembre a migdia al Pavelló de l’Oli les Borges Blanques. ‘És un assaig general del dia 1 de la proclamació d’independència. La idea principal és evitar que el dia de la independència ens agafi sense haver assajat i ens surti un xurro de festa’, expliquen des de Facebook.

A part la cerimònia de celebració, hi haurà unes quantes activitats més i la fira Aficionàlia, adreçada ‘a tota aquella gent que durant la vida ha dedicat els seus hobbies i aficions a la lluita per la independència’. Els promotors n’expliquen el propòsit: ‘L’objectiu d’aquesta fira és la reinserció d’aquestes persones al món dels hobbies, perquè un cop assolida la independència les seves aficions actuals quedaran obsoletes.’

A les 11.00 del dia 23 començarà a l’Espai Macià una cercavila pels carrers de les Borges Blanques que acabarà al pavelló de l’Oli, on a les 12.00 s’inaugurarà la fira Aficionàlia i es farà la cerimònia, en versió beta, de celebració de la independència. Després d’un dinar d’agermanament hi haurà concerts fins a les 21.00.

Per a col·laborar en l’organització de la fira o per a participar en els actes de la cerimònia, els organitzadors ofereixen uns correus de contacte en aquesta pàgina.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any