Navarro opina que ‘les terceres vies’ tenen cada vegada més suport

  • 'Creiem que la solució a tota la situació actual ha de venir pel diàleg', diu el primer secretari del PSC

VilaWeb
ACN
02.11.2013 - 14:45

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha respost les declaracions del líder republicà, Oriol Junqueras, tot assegurant que les “terceres vies” són cada cop més “àmplies” i apleguen més “persones i sectors”. En aquest sentit, Navarro ha subratllat la necessitat de continuar per la via del diàleg i ha afirmat que s’està veient com Junqueras “no es posa d’acord” amb els seus socis de Govern pel que fa a la consulta i el procés. El líder del PSC subratlla que la pregunta ha de sorgir de “l’acord” i ha afirmat que no existeix “cap crisi” entre el PSOE i el PSC.

El líder dels socialistes catalans ha participat aquest dissabte en una trobada amb alcaldes socialistes i càrrecs electes de les comarques gironines a Ullà, al Baix Empordà. El secretari general del PSC ha contestat les declaracions que va fer aquest divendres Oriol Junqueras on exigia que la consulta preguntés per la independència i advertia que la formació “no acceptarà” una pregunta inconcreta. A més, el líder republicà va assegurar que els grups que estan a favor d’una pregunta menys concreta es quedarien “sols”.

Davant d’això, el primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha afirmat que “les terceres vies” – com les que defensa la seva formació- cada cop són “més amples”. “Cada cop hi ha més persones i sectors que donen suport a una alternativa davant l’immobilisme d’una banda i el trencament de l’altra”, ha assenyalat. En aquest sentit, Navarro ha insistit en què els socialistes catalans aposten “pel diàleg” i ha afirmat que “es veu” que el senyor Junqueras no es posa d’acord amb els “seus socis de Govern”. “Nosaltres continuem demanant que hi hagi diàleg i creiem que la solució a tota la situació actual ha de venir pel diàleg”, ha afegit.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any