Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  02.11.2013  14:45

Autor/s: ACN

Navarro opina que 'les terceres vies' tenen cada vegada més suport

'Creiem que la solució a tota la situació actual ha de venir pel diàleg', diu el primer secretari del PSC

Men?ame
 

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha respost les declaracions del líder republicà, Oriol Junqueras, tot assegurant que les "terceres vies" són cada cop més "àmplies" i apleguen més "persones i sectors". En aquest sentit, Navarro ha subratllat la necessitat de continuar per la via del diàleg i ha afirmat que s'està veient com Junqueras "no es posa d'acord" amb els seus socis de Govern pel que fa a la consulta i el procés. El líder del PSC subratlla que la pregunta ha de sorgir de "l'acord" i ha afirmat que no existeix "cap crisi" entre el PSOE i el PSC.

El líder dels socialistes catalans ha participat aquest dissabte en una trobada amb alcaldes socialistes i càrrecs electes de les comarques gironines a Ullà, al Baix Empordà. El secretari general del PSC ha contestat les declaracions que va fer aquest divendres Oriol Junqueras on exigia que la consulta preguntés per la independència i advertia que la formació "no acceptarà" una pregunta inconcreta. A més, el líder republicà va assegurar que els grups que estan a favor d'una pregunta menys concreta es quedarien "sols".

Davant d'això, el primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha afirmat que "les terceres vies" - com les que defensa la seva formació- cada cop són "més amples". "Cada cop hi ha més persones i sectors que donen suport a una alternativa davant l'immobilisme d'una banda i el trencament de l'altra", ha assenyalat. En aquest sentit, Navarro ha insistit en què els socialistes catalans aposten "pel diàleg" i ha afirmat que "es veu" que el senyor Junqueras no es posa d'acord amb els "seus socis de Govern". "Nosaltres continuem demanant que hi hagi diàleg i creiem que la solució a tota la situació actual ha de venir pel diàleg", ha afegit.