La independència continua tenint suport majoritari, segons l’enquesta d’El Periódico

  • Indica un descens del nombre d'indecisos

VilaWeb
Redacció
29.10.2013 - 08:24

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La independència continua essent l’opció majoritària a Catalunya, segons el sondatge de l’empresa GESOP que ha publicat avui El Periódico. A la pregunta ‘si Catalunya se separés i fos un nou estat de la UE, hi estaria…’, els enquestats van respondre així: un 53,3% a favor i un 41,5% contra. Un 5,3% no s’hi pronuncien. L’enquesta afegeix una altra pregunta, en què dóna l’opció d’elegir entre ‘quedar-se com ara’, ‘aconseguir més poder per a Catalunya’ o ‘la independència’.

El resultat és un empat entre l’opció d’aconseguir més poder per a Catalunya (40.3%) i ‘la independència’ (40%); l’opció de ‘quedar-se com fins ara’ té el suport d’un 16,4% dels enquestats

L’enquesta indica un augment de la intenció de vot per al no a la independència i un descens del nombre d’indecisos des del mes de maig passat, quan es va realitzar el darrer baròmetre de GESOP.

Aquesta és la segona part dels resultats de l’enquesta d’El Periódico. La primera part informava de la intenció de vot en unes eleccions al parlament.

Més informació: ERC es consolida com a primera força, segons una enquesta d’El Periódico

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any