Antoni Abad (Cecot): ‘No tinc por de la independència’

  • El president de la patronal demana diàleg per trobar la solució

VilaWeb
Redacció
25.10.2013 - 09:03

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president de la patronal terrassenca Cecot, Antoni Abad, ha declarat que no li feia pas por la independència. Ho ha explicat a TV3: ‘En abstracte, no me’n fa, perquè confio en la gent que treballa i viu a Catalunya, que és gent amb estudis, que sap el valor de l’esforç i sap treballar en equip. Però perquè això passi cal saber que no és un desconnectem d’avui per demà, que som en un entorn que és Espanya, Europa i el món. Perquè això sigui realitat cal que hi hagi diàleg i respecte entre les parts, per veure si aquesta és la solució o pot ser una altra de tan bona.’

Abad s’ha queixat que durant dècades Espanya no ha estat sensible a la pluralitat nacional de l’estat: ‘Si vols la riquesa que això significa, n’has de tenir cura, i durant dècades ho han descurat.’ També s’ha declarat preocupat per ‘espectacles de fricció’, referint-se a les topades protocol·làries entre el govern espanyol i el català, com ara en l’acte de la setmana passada a Foment i la d’aquesta setmana en el Fòrum Econòmica de la Mediterrània.

Avui la Cecot celebra a Terrassa la Nit de l’Empresari, amb el lema ‘Rebel·lia positiva’, i amb la presència del president de la Generalitat, Artur Mas.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any