Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  21.10.2013  00:00

L'IES 'Josep Segrelles' inaugura les celebracions del 50 aniversari amb Gabriela Bravo

La portaveu el Consell General del Poder Judicial espanyol és ex-alumna del centre

Men?ame
 

Gabriela Bravo, natural del Ràfol de Salem, és portaveu del Consell General del Poder Judicial espanyol des de setembre de 2008, en presideix també la Comissió de Comunicació, i serà l'encarregada d'inaugurar els actes de celebració del 50è aniversari de l'institut 'Josep Segrelles' d'Albaida com a antiga alumna del centre, amb una conferència divendres 25 d'octubre a la sala de plens de l'Ajuntament d'Albaida, a les set i mitja de la vesprada.

L'IES 'Josep Segrelles' d'Abaida és el primer centre educatiu on es va poder cursar el Batxillerat a la nostra comarca, creat l'any 1963. Aquell nou espai formatiu va atraure els estudiants de tota la comarca, que fins llavors havien de fer els cursos en instituts d'altres comarques, o en acadèmies privades, convertint-se així en un autèntic punt de relació intercomarcal.

El curs acadèmic que ara ha començat és el del cinquanta anivesari de l'institut 'Josep Segrelles', una efemèride que no passarà de llarg. Una Comissió Organitzadora del 50è Aniversari de l'Institut d'Albaida s'ha encarregat de preparar les celebracions que s'aniran fent durant el curs, que inclouran una taula redona amb la participació d’antics directors de l’Institut; i un concert de Nadal a càrrec de professionals de la música, ex-alumnes de l’Institut, a més de xarrades d'escriptors, actors, músics, professors universitaris i altres professionals que es van formar al centre.

Aquest grup al facebook recull fotografies i altres documents de la història de l'institut.