Junqueras i Nadal desmenteixen la informació del Mundo sobre una gran coalició sobiranista

  • L'un ho nega rotundament a Catalunya Ràdio · L'altre en fa broma a Twitter · El diari madrileny assegura que Mas vol anar a les eleccions amb Junqueras de número 2, Guardiola de 3 i Nadal de 4

VilaWeb
Redacció
20.10.2013 - 10:01

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El diari El Mundo ha obert avui la seva portada amb una sorprenent informació que portava per titular: ‘Mas prepara una ‘Entesa per la Llibertat’ per anar-se’n d’Espanya’. A més, assegura si Madrid impedeix el referèndum, convocarà eleccions el 2015 i encapçalarà una llista nacional amb Junqueras de número 2, Pep Guardiola de número 3  i el socialista Joaquim Nadal de número 4.

La notícia, però, ha estat desmentida de manera rotunda pel mateix Nadal, que avui ha participat al programa El Suplment de Catalunya Ràdio.

I Junqueras n’ha fet broma a Twitter amb una sèrie de piulets dient, per exemple, que en Tomàtic, en Mic i en Bob, del Club Súper 3 van de suplents, que Cruyff i Núñez formen part de la zona central de la llista o que Mourinho desplaça Quim Nadal del quart al cinquè lloc perquè exigeix anar al costat de Guardiola.

A banda, Junqueras recorda una evidència, que és que aquesta hipotètica llista en cap cas compliria la llei de paritat de gènere. En els primers cins llocs hi hauria d’haver, pel cap baix, dues dones, segons la LOREG. Han estat molts els internautes que també han fet broma de la informació hiptotzant amb altres noms de la llista, com els de Joel Joan, Oleguer Presas, Núria Feliu o Guillermina Mota.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any