Fent tapes per Ciutat Vella

  • Resseguim un trosset de la Ruta de Tapes per Barcelona d'Estrella Damm · Aquest és l'últim cap de setmana

VilaWeb
Redacció
18.10.2013 - 13:21

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Un caneló cruixent farcit de bolets i gorgonzola, una pizza amb pasta de full, un filet de porc amb mostassa i ceba caramel·litzada, un pollastre tenduri o un panet farcit de galtes i peus de porc, etc. Són algunes de les tapes de la Ruta de Tapes per Barcelona, que cada any organitza Estrella Damm. Per dos euros amb quaranta cèntims es pot prendre una tapa i una canya. Cada restaurant ha escollit la seva tapa, sovint relacionant-la amb la seva cuina o amb la personalitat del barri on es troba.

Enguany, en la setena edició, la ruta ha pres força i ja són setanta-set els bars i restaurants de tota la ciutat, onze més que no l’any passat. Nosaltres ens hem fixat en les tapes de Ciutat Vella, un barri viu i canviant, el més divers de la ciutat i que cada dia reivindica, d’una manera o altra, la seva personalitat. Aquest esperit també es percep en les tapes que ofereixen els seus bars, del Raval al Born, passant pel Gòtic. En aquest vídeo en visitem uns quants i us n’oferim un tastet. Podeu gaudir-ne durant tot el cap de setmana, fins aquest diumenge. Que vagi de gust.

La millor tapa de Barcelona

Tots els que participeu a la ruta de tapes també podeu votar la més us agradi per a escollir la millor tapa de Barcelona. Entre tots els participants es rifarà un sopar per a dues persones. Podeu votar físicament a cadascun dels bars o restaurants o des d’aquesta pàgina de Facebook.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any