Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  14.10.2013  18:00

Dues emprenedores creen Engega’t, un joc per divulgar l’estalvi energètic

La iniciativa es finança a través de la pàgina web Verkami

Men?ame
 

L'estalvi energètic és un estalvi de diners, però sobretot un estalvi de recursos naturals que ens permet protegir i salvaguardar l’entorn i el medi ambient. És necessari fer accions dirigides a les administracions, escoles, empreses i ciutadans per tal que en prenguin consciència en el seu dia a dia. És per aquest motiu que neix enGegA’t, un joc de taula creat per l’Ainhoa Azorín, de Barcelona, i la Maria Molist, de Taradell, dues joves emprenedores amb valors comuns que decideixen unir-se per fer realitat un projecte comú amb la finalitat de difondre, divulgar i conscienciar als ciutadans, empreses i administracions sobre la importància de l’estalvi energètic d’una manera lúdica i divertida.

Per tal que Engega’t sigui una realitat, la iniciativa es finança a través de la pàgina web Verkami -una manera directa de finançar projectes amb la suma d’aportacions individuals a canvi de recompenses exclusives-.

L’import del projecte és de 3.200 €, diners que es destinaran al procés de fabricació d’uns 100 jocs els quals s’enviaran als mecenes.

Des d’aquest dissabte, 12 d’octubre, i en el termini de 40 dies, les aportacions (d’entre 15 a 250 euros) es poden fer mitjançant la pàgina web de Verkami: http://www.verkami.com/browse/search?term=engega%27t&send.x=-1080&send.y=-63