Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  13.10.2013  22:54

Discurs íntegre de Teresa Forcades

Hi anuncia una nova fase del projecte amb la campanya 'Construïm la República Catalana del 99%'

Men?ame
 

La plaça de Puig i Cadafalch, a les fonts de Montjuïc de Barcelona, es va omplir ahir amb motiu de l'acte central de Procés Constituent, impulsat per Teresa Forcades i Arcadi Oliveres. L'acte va servir per a fer balanç d'aquest mig any de presentacions i adhesions pel territori i per a emprendre una nova fase del projecte, la campanya 'Construïm la República Catalana del 99%'. Teresa Forcades, en la seva intervenció, que us oferim íntegra, es va fer seva la frase d'una de les principals pancartes que onejaven a la plaça: 'Ja hem delegat prou, ara som protagonistes'. Us oferim també una crònica en vídeo de l'acte, amb declaracions dels promotors, dels artistes convidats i del públic. Reflexionen sobre el present i el futur del moviment, de la conveniència de presentar-se a les eleccions i també de la relació d'aquest procés amb el d'independència.

Forcades va anunciar dues dates d'aquesta nova campanya. El 16 de novembre es farà una jornada nacional de debat de les assemblees territorials, de manera simultània i descentralitzada. I el 30 de novembre hi haurà accions simultànies per tot el territori --decidides per les assemblees--, com ara ocupacions o actes de desobediència civil.