‘No som germans’, segon disc de We Are Not Brothers

VilaWeb
Redacció
14.10.2013 - 00:02

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘No Som Germans’ és el segon disc de la banda de música alcoiana We Are Not Brothers, on podrem trobar electrònica amb influències industrials i punk, finançat mitjançant una campanya de crowdfunding.

El pròxim 19 d’octubre el presentaran al Centre Cultural Mario Silvestre (Casa de la Cultura) d’Alcoi. Segons els músics ‘busca descontextualitzar la música electrònica i dur-la a un altre estadi tristament desconegut a les nostres terres, dotar-la d’un caire artístic i cultural, fugint de la nit, l’hedonisme i la festa’.

Com podem llegir a l’esdeveniment la vetlada comptarà amb la presència dels artistes que han col·laborat en eal disc, com el cantant Hugo Mas i components dels grups Arthur Caravan i Sensa Yuma. A més, s’ha preparat un espectàcle visual especial per a l’ocasió per part del col·lectiu Screenwarriors i el fotògraf musical JFuria, ambdós provinents de Madrid. L’esdeveniment quedarà enregistrat i posteriorment editat en DVD a càrrec de Mota Estudio.

Les entrades estan a la venda a Instant Ticket per 6 euros. L’aforament és limitat a 196 assistents, si esteu interessats feu-vos ja amb les entrades.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any