Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Dilluns  14.10.2013  00:02

'No som germans', segon disc de We Are Not Brothers

Men?ame
 

'No Som Germans' és el segon disc de la banda de música alcoiana We Are Not Brothers, on podrem trobar electrònica amb influències industrials i punk, finançat mitjançant una campanya de crowdfunding.

El pròxim 19 d'octubre el presentaran al Centre Cultural Mario Silvestre (Casa de la Cultura) d’Alcoi. Segons els músics 'busca descontextualitzar la música electrònica i dur-la a un altre estadi tristament desconegut a les nostres terres, dotar-la d'un caire artístic i cultural, fugint de la nit, l'hedonisme i la festa'.

Com podem llegir a l’esdeveniment la vetlada comptarà amb la presència dels artistes que han col·laborat en eal disc, com el cantant Hugo Mas i components dels grups Arthur Caravan i Sensa Yuma. A més, s'ha preparat un espectàcle visual especial per a l'ocasió per part del col·lectiu Screenwarriors i el fotògraf musical JFuria, ambdós provinents de Madrid. L'esdeveniment quedarà enregistrat i posteriorment editat en DVD a càrrec de Mota Estudio.

Les entrades estan a la venda a Instant Ticket per 6 euros. L’aforament és limitat a 196 assistents, si esteu interessats feu-vos ja amb les entrades.