Arriba a l’Alcora el 5é festival Ultrasons!

VilaWeb
Redacció
14.10.2013 - 00:03

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Divendres arriba la música a l’Alcora. El festival ULTRASONS, que ja porta 5 anys al carrer, obri les portes aquest divendres 11 d’octubre. El poble, situat a la comarca de l‘Alcalatén, acollirà emguany nombrosos grups que tocaran fins al 26 d’octubre.

Aquest festival, pensat per a descobrir les noves potències musicals continua, després de cinc anys produint-se gràcies a l’Assemblea Juvenil JDB i els nombrosos col·laboradors, com són Caixa Rural, l‘Ajuntament de l’Alcorapub Manhattanpizzeria La Gioconda‘, entre molts altres.

Per altra banda i retornant al present musical, Aipes&Go seran els encarregats d’inaugurar la 5a edició del festival, actuant a la pizzeriaLa Gioconda‘ a partir de les 20.00. No perdent la força d’aquest inici, dissabte 12 es gaudirà de 12 hores de música, amb la marató musical Los Pollos Hermanos, el porgramma de ràdio local on al pub Manhattan estaran acompanyats de músics com La Punzada del Guajiro (17:00), Albert Sanz Rogério Campas (19:00), EarDrum (20:30) i Groove Session (24:00).

ULTRASONS 2013 - La Punzada del Guajiro

La resta del mes, la diversitat d’estils serà una de les claus i requisits distingits de l’Ultrasons, deixant-nos aquest cartell

18 d’octubre: Conferència de Pablo Medina sobre l‘origen de la utilització dels sons i un recital de percussió a mans de David Moliner.

Dissabte 19 d’octubre: a les 20.00 actuaran Ramón Cardo & Friends al Saló Gòtic de la Casa de la Música i a les 24.00 al mateix local actuació de The Session Jazz Band The Session Jazz Band.

Divendres 25 a les 24.00 tindrà lloc l’actuació de Somtresons Ana Beltrán a la Casa de la Música.

I per últim dissabte 26 a les 19.30 Joe Petraski i Los Carniceros del Tango al mateix saló de la musica i per acabar el festival 2013 Aullido Atómico Don Rogelio J. al pub Cassete 29.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any