Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  13.10.2013  18:50

Concentració a la plaça Sant Jaume perquè es faci un referèndum tant sí com no

Men?ame
 

Una concentració a la plaça de Sant Jaume de Barcelona ha exigit aquesta tarda que la Generalitat convoqui un referèndum oficial sobre la independència tant sí com no l'any 2014, al marge de si hi ha acord o no amb el govern espanyol. Elisenda Paluzie, Pep Riera i Uriel Bertran són alguns dels qui han participat en les intervencions de l'acte. 

Convocada per la Coordinadora Nacional per la consulta sobre la independència, la concentració d'avui és el començament d'una mobilització que pretén ser ininterrompuda fins que s'assoleixi l'objectiu. 

Defensen que 'el model estàndard internacional de referèndum' passi per una sola pregunta directa i inequívoca sobre la independència, dues possibles respostes també clares, de sí o no, que sigui vinculant políticament, de manera que si guanya el sí el parlament es comprometi a declarar la independència, que es faci com a molt tard el 14 de setembre del 2013 i que es faci tant si hi ha acord amb el govern espanyol com si no.