Procés Constituent reforça la seva campanya amb un acte central a Barcelona

  • Teres Forcades i Arcadi Oliveres fan un balanç positiu d'aquest mig any de presentacions i adhesions pel territori

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
13.10.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Després d’uns mesos presentant la proposta per un centenar de municipis, els impulsors de Procés Constituent, Arcadi Oliveres i Teresa Forcades, intensifiquen la campanya avui amb un acte central a Barcelona. Un acte ‘polític, reivindicatiu i festiu alhora’, segons Forcades. La plaça Puig i Cadafalch, a les Fonts de Monjuïc, ha quedat força plena per assistir a l’acte, que ha començat a les onze del matí. Hi actuaran Lídia Pujol i Gerard Quintana, entre més, i hi participaran diverses personalitats del món acadèmic, cultural i dels moviments socials.

‘Tenim ganes que es demostri que aquesta proposta que hem fet engresca les persones’, deia Oliveres.

El projecte de Procés Constituent es va fer públic el 10 d’abril passat, i en aquest temps han sumat 44.650 adherits. Els dos impulsors del manifest fan un balanç positiu dels suports que el Procés ha obtingut fins ara. Forcades assenyala que es tracta d’un ‘espai plural, divers, que treballa per articular una majoria favorable a un canvi de model econòmic, polític i social’.

L’esdeveniment d’avui estarà presentat per l’actriu i cantant Txell Sota, i haurà les actuacions de Lídia Pujol, Gerard Quintana, Joanjo Bosk, Amparo Sánchez (ex-vocalista d’Amparanoia), Marina Abad (ex-cantant d’Ojos de Brujo) i Tortell Poltrona. L’acte es pot seguir en directe per internet a través d’aquesta pàgina

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any