El cego de Castelló

VilaWeb
Guillem Llin
11.10.2013 - 00:07

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

No resistisc la temptació d’escriure, per una vegada, com si fóra un columnista de dretes. Ja sabem que la dreta política i mediàtica respecta poques coses (ara que hi pense: cap) que no siguen del seu ideari, i és bròfega a l’hora de pronunciar-se sobre els rivals i cínica en els arguments per convèncer els convençuts.

Així que hui parlaré del ‘cego de Castelló’. Un pobre home, cec, amb semblança de venedor de cupons de l’ONCE, però que té una sort bàrbara. Merescuda, sens dubte, pels seus desvetllaments ciutadans i per la seua evident religiositat. Si més no, diuen que li ha tocat la grossa de la loteria set vegades. Deu ser per això que a aquest pobre home —repetisc: suposadament cec, perquè porta uns ulleres grans i fosques— l’esquerra caïnita i sanguinària li té una enveja enorme i volen posar-lo dret per unes menudalles que ha fet en la seua vida professional com a polític. Com que l’esquerra és emprenyadora i no solta una presa una vegada li ha pegat el mos, ni que els mates, el ‘cec de Castelló’ està a hores d’ara davant d’un tribunal. Mai no hi havia d’haver estat, perquè els tres magistrats, equànimes i independents que el jutgen, ja li van donar ‘carpetazo’ a les denúncies (recordem: de l’esquerra i de la fiscalia esquerrosa) i van decidir que no hi havia motiu perquè aquest pobre home —de veritat, cec— passara el tràngol d’un judici. Però un altre tribunal d’esquerres, el Tribunal Suprem, va ordenar reobrir el cas i que s’havia de jutjar al ‘cec de Castelló’. Ara, ja ho veureu, i si no temps al temps, eixirà absolt. Però qui li pagarà al pobre home cec els maldecaps, les incerteses i les vergonyes que l’esquerra li ha fet passar? Justícia! I que els tanquen a tots i a ell que el deixen solt!

Fins i tot els cafres de l’esquerra l’han criticat per fer un aeroport. Que Castelló no té dret a tindre’n un? Hauríem de reconéixer el seu esforç i els seus insomnis pel poble —desagraït, dit siga de passada. A hores d’ara l’aeroport ja està fet. Solament falta que qui vaja darrere pose els avions, que això són quatre gallets.

Nota a peu de pàgina

La separación de sexos en los colegios genera la homosexualidad

El gobierno del Partido Popular, ese partido de centro, sigue con su marcha hacia la Edad Media. Al margen de otras muchas cosas, ahora pretende, con escaso acierto y nula representatividad, que los alumnos escolares puedan ir a clases separadas. Pretende conseguirlo bonificando a las escuelas que lo hagan con sabrosas subvenciones. ¿Que no ha pensado el PP que separar a los alumnos por sexos es la puerta de entrada al vicio de la homosexualidad? ¿No ha pensado que dentro de unos años los casos de mujeres lesbianas y de hombres gays se habrán incrementado hasta el infinito y más allá y que nuestros hijos estarán en el gravísimo peligro de ser corrompidos per las mentes enfermas de estos/estas degenerados/das? ¿No se dan cuenta que quieren convertir a nuestra querida y virginal España en una Sodoma y Gomorra cualquiera? Habrá que desempolvar la vieja ley de Vagos i Maleantes donde se ponía a los homosexuales a buen recaudo.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any