Els ultres reincideixen a Burjassot intentant rebentar el Nou d’Octubre

  • Escridassades, xiulets i una agressió durant l'acte institucional al municipi

VilaWeb
Redacció
09.10.2013 - 16:38

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Membres dels grups d’extrema dreta España2000 i simpatitzants del Grup d’Acció Valencianista (GAV) han intentat rebentar avui l’acte institucional del Nou d’Octubre a Burjassot. Un grup d’una vintena d’individus ha escridassat i ha estat xiulant durant la intervenció del batlle, Jordi Sebastià, i fins i tot una de les persones assistents ha interposat una denúncia per agressió després d’haver estat colpejada. 

Entre els qui han intentat rebentar l’acte hi havia alguns dels qui ja van boicotar l’homenatge a Vicent Andrés Estellés en un acte de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua a Burjassot, i alguns dels qui ja han estat denunciats per una pàgina de Facebook amb amenaces al batlle, Jordi Sebastià. 

‘Els qui han vingut a rebentar l’acte ja són coneguts. I ho han fet amb l’empara del PP, que els ha repartit senyeres durant la passejada’, diu Sebastià, que explica que l’acte del Nou d’Octubre consisteix amb una ofrena floral a Jaume I, una lectura de poemes i el cant de la Muixeranga.  

El més trist és que molta gent no acaba participant en un acte així perquè estos incidents els fan enrere. I és el que volen els qui l’han vingut a rebentar: crear enfrontaments i impedir que aquest siga un acte normal i tranquil’. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any