Els ultres que es manifestaran el 12-O a Barcelona publiquen un vídeo amenaçador

  • 'El separatisme és un crim que no perdonarem', s'hi diu · Els grups ultres s'apleguen sota la denominació España en Marcha

VilaWeb
Redacció
07.10.2013 - 12:47

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Falange, Nudo Patriota Español, Alianza Nacional, Movimiento Católico Español i Democracia Nacional, és a dir, els grups que van assaltar la delegació de la Generalitat de Catalunya a Madrid l’11 de setembre, es manifestaran a Barcelona dissabte, 12 d’octubre. Avui aquestes formacions ultres, aplegades en la plataforma España en Marcha, han publicat un vídeo convocant a la manifestació. En el vídeo, de to amenaçador, hi apareixen imatges que es van cremant; imatges d’estelades, de manifestacions a favor de la independència, de meses de la consulta a Barcelona, d’Artur Mas, de Mariano Rajoy, de Rubalcaba…

I enmig de les imatges, diversos lemes: ‘El separatisme és un crim que no perdonarem’, ‘polítics culpables autors i còmplices d’aquesta situació’, ‘la unitat d’Espanya ni es vota ni es negocia’.

Aquestes formacions fa dies que ofereixen places d’autobús d’anada i tornada de Madrid a Barcelona per trenta euros. La manifestació començarà a les 11.00 a la plaça de Sants. Continuarà pel carrer de Sants, la plaça d’Espanya, l’avinguda Maria Cristina i la plaça de Sant Jordi fins arribar a Montjuïc.

L’alarma, de Barcelona a Tarragona

Amb tot, l’alarma sobre els possibles incidents a Barcelona va disminuint, car el nombre d’autocars que s’hi desplaçaran des de fora de Catalunya és molt inferior al que era previst de primer. En canvi, creix l’alarma sobre Tarragona perquè s’ha detectat que pràcticament tots els grups ultres s’hi desplaçaran després de les concentracions de Barcelona i s’hi trobaran en un ambient favorable a les seves proclames.

Més informació: La preocupació pels actes ultres del 12-O es trasllada de Barcelona a Tarragona

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any