Naix el Trovam! un nou festival a Castelló amb Txarango, Aspencat, Orxata i molts més!

VilaWeb
Redacció
07.10.2013 - 00:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els propers 17, 18 i 19 d’octubre a l’Auditori, la Pèrgola, el Teatre del Raval i la plaça de Santa Clara de Castelló, hi haurà un festival que naix enguany, amb la intenció d’establir-se com el festival de tardor de les comarques del nord, i que aspira a difondre la música valenciana i ser un punt d’encontre dels seus professionals.

Promogut per la Valencian Music Association (VAM!), el Trovam! comptarà amb l’actuació de 15 grups musicals i la participació de diversos professionals de la indústria musical valenciana. El certamen compta amb la col·laboració de diverses institucions com l’Ajuntament, la Diputació de Castelló, CulturArts i la Universitat Jaume I.

Un concepte nou de festival

Aquest nou festival no és un festival més. Vol servir de plataforma per a la difusió de la música valenciana, i aposta per un format sostenible de fira-festival que permeta apostar per la música com a dinamitzador social i cultural, i contribuir a la normalització al país de la música expressada en valencià. El Trovam vol servir de punt d’encontre professional de la indústria musical valenciana. Es tracta d’uns objectius que formen part del full de ruta de l’associació VAM! que promou el certamen. Aquest col·lectiu està format per quatre reconegudes empreses de management valencianes: Metrònom (Castelló), Pro21 i La Casa Calba (València), i Suport Produccions (Alacant).

Les entrades estan a la venda en ticketea.com, agendapv.cat o notikumi.com, en format físic a la Llibreria Babel de Castelló i a les taquilles dels recintes. El preu oscil·la entre els 6 i els 10 euros. Per als concerts de la Pèrgola, ha eixit a la venda un abonament (12 euros).

PROGRAMACIÓ

1233442_10151837004117023_278360513_n

Dijous 17 d’octubre
20.00 – OBRINT PAS en acústic, Auditori de Castelló (10€)

Divendres 18 d’octubre
9.30h-14 -TROBADES DE LA INDÚSTRIA MUSICAL VALENCIANA Llotja del Cànem (gratuït)
19.30 – TOTI SOLER & GEMMA HUMET + PAU MIQUEL SOLER – Teatre Raval (6€)
22.00 – ASPENCAT + VERTIGEN + ELS CATARRES + RAPSODES – La Pérgola (8€)

Dissabte 19 d’octubre
12.00 – SONA BAIXET -espectacles en família-: LA PETITA ORQUESTRA PEIOTAIRE + MARCEL EL MARCIÀ – Plaça Santa Clara (gratuït)
19.30 FELIU VENTURA + ÒSCAR BRIZ – Teatre Raval (6€)
22.00 TXARANGO + ORXATA + ELS NENS EUTRÒFICS + MALNOM – La Pèrgola (8€)

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any