Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Dilluns  07.10.2013  00:00

Autor/s: Elies Boscà

Wegener, el nou projecte d'Hugo Mas amb Arthur Caravan

Men?ame
 

La ciutat d'Alcoi continua regalant-nos propostes culturals. Aquesta vegada es tracta de la fusió d'Arhur Caravan i Hugo Mas, la qual ha donat lloc a Arthur Mas (no confongueu, per favor). Després d'un temps compartint escenaris, el cantautor i el grup alcoians han decidit traslladar la seua col·laboració al terreny de la creació artística.

Com a resultat d'això naixerà Wegener, títol del disc que fa referència al precursor de la geofísica i impulsor de la teoria de la deriva continental, Alfred Wegener (1880-1930). En aquesta ocasió, la faceta lletrística passa a mans d'Hugo, el qual s’ha encarregat de farcir les cançons de metàfores que ens traslladen a un espai confús entre la ciència i la literatura.

Música de Telers, la nova discogràfica creada pels mateixos Arthur Caravan serà l'encarregada de traure'l al carrer dissabte 2 de novembre, data en la qual el presentaran oficialment al Teatre Principal d’Alcoi. Una setmana més tard, ho faran també al Teatre Micalet de València.

Per tal d'ajudar al finançament del projecte, han posat en marxa una campanya de micromecenatge que inclou diverses recompenses en funció de l'aportació feta. Si esteu interessats a col·laborar-hi, ho podeu fer entrant des d'ací.