L’IES ‘Josep Segrelles’ d’Albaida celebra el cinquanta aniversari

  • Va ser el primer institut de tota la comarca

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
02.10.2013 - 20:25

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El primer centre educatiu on es va poder cursar el Batxillerat a la nostra comarca va ser l’institut d’Albaida, creat l’any 1963. Aquell nou espai formatiu va atraure els estudiants de tota la comarca, que fins llavors havien de fer els cursos en instituts d’altres comarques, o en acadèmies privades, convertint-se així en un autèntic punt de relació intercomarcal.

El curs acadèmic que ara ha començat és el del cinquanta anivesari de l’institut ‘Josep Segrelles’, una efemèride que no passarà de llarg. Una Comissió Organitzadora del 50è Aniversari de l’Institut d’Albaida s’ha encarregat de preparar les celebracions que s’aniran fent durant el curs. De moment s’han donat a conéixer les activitats previstes per al darrer trimestre de 2013, que inclouen una conferència de Gabriela Bravo, portaveu del Consell General del Poder Judicial espanyol i antiga alumna del centre; una taula redona amb la participació d’antics directors de l’Institut; i un concert de Nadal a càrrec de professionals de la música, ex-alumnes de l’Institut. També s’han programat xarrades d’escriptors, actors, músics, professors universitaris i altres professionals que es van formar al centre

A banda d’aquestes programacions, ja fa temps que funciona un grup al facebook que recull fotografies i altres documents de la història de l’institut.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any