NotÝcies

Dimecresá 25.09.2013á 13:10

Una diputada del PP amenaša de retirar la cust˛dia dels fills als pares que se sumen a la vaga

Molts pares i mares fan torns amb els mestres per evitar que aquests perdin tant de sou

Men?ame
 

Les assemblees de mares i pares de les Illes s'han posat d'acord per fer torns de vaga amb els mestres, de tal manera que la protesta, que fa una setmana i mitja que dura, no costi un preu tan alt als docents. Per tal que no perdin tant de sou, durant uns dies els pares no duran els nins a l'escola i uns altres dies els mestres faran vaga. Doncs bé, avui la diputada del PP Ana Maria Aguiló ha amenaçat els pares i mares que ho facin que perdran la custòdia dels fills.

'Els pares estan obligats a portar els nins a l'escola, si no és així el Tribunal de Menors té la potestat per a retirar-ne la custòdia', diu Aguiló avui en el seu Twitter, citant un article del diari El Mundo Baleares.

I després encara afegeix: 'Una cosa és no portar els nins en un centre en senyal de protesta, i una altra és el 'homeschooling', que recordo que a Espanya és il·legal'. Es coneix com a 'homeschooling' l'ensenyament dels fills íntegrament a casa, sense tenir en compte l'escola. Aguiló, doncs, afegeix aquesta comparació.

Molts pares i mares en diversos municipis de les Illes han començat a fer aquesta setmana la campanya per buidar les aules d'alumnes. Entre demà i demà passat es preveu que ho facin el gruix de les escoles on es segueix la vaga indefinida contra el decret imposat pel govern de Bauzá.