Una diputada del PP amenaça de retirar la custòdia dels fills als pares que se sumen a la vaga

  • Molts pares i mares fan torns amb els mestres per evitar que aquests perdin tant de sou

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
25.09.2013 - 13:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Les assemblees de mares i pares de les Illes s’han posat d’acord per fer torns de vaga amb els mestres, de tal manera que la protesta, que fa una setmana i mitja que dura, no costi un preu tan alt als docents. Per tal que no perdin tant de sou, durant uns dies els pares no duran els nins a l’escola i uns altres dies els mestres faran vaga. Doncs bé, avui la diputada del PP Ana Maria Aguiló ha amenaçat els pares i mares que ho facin que perdran la custòdia dels fills.

‘Els pares estan obligats a portar els nins a l’escola, si no és així el Tribunal de Menors té la potestat per a retirar-ne la custòdia’, diu Aguiló avui en el seu Twitter, citant un article del diari El Mundo Baleares.

I després encara afegeix: ‘Una cosa és no portar els nins en un centre en senyal de protesta, i una altra és el ‘homeschooling’, que recordo que a Espanya és il·legal’. Es coneix com a ‘homeschooling’ l’ensenyament dels fills íntegrament a casa, sense tenir en compte l’escola. Aguiló, doncs, afegeix aquesta comparació.

Molts pares i mares en diversos municipis de les Illes han començat a fer aquesta setmana la campanya per buidar les aules d’alumnes. Entre demà i demà passat es preveu que ho facin el gruix de les escoles on es segueix la vaga indefinida contra el decret imposat pel govern de Bauzá.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any