El Corredor Polonès engega la campanya de micromecenatge per al nou disc

  • Els seguidors del grup poden proposar els títols de les cançons de 'Fenòmens tangibles'

VilaWeb
Redacció
16.09.2013 - 20:40

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

A les set de la vesprada d’aquest dimarts es posa en marxa la campanya de microfinançament a través de la qual El Corredor Polonès posa en mans dels seus seguidors (i dels qui no ho són encara) la disponibilitat econòmica per a traure a la llum el seu nou llarga durada ‘Fenòmens tangibles’. Però hi ha més que això. La banda, a més del Verkami amb què es recolliran els diners necessaris, proposa un joc pel qual es triaran els noms de les cançons incloses en el nou llarga durada.

La banda convida que siga el seu públic qui propose els noms dels temes del disc. Per tal de recollir les propostes, El Corredor Polonès farà circular cada setmana una cançó, que es trobarà disponible en un CD en un espai públic com ara una llibreria, botiga de discos o local social en alguna localitat dels Països Catalans. Qui vulga, podrà endur-se el CD per a escoltar-lo, a condició que faça arribar una proposta de títol al facebook del grup o a través d’una piulada dia twitter amb l’etiqueta #PolonitzaUnNom al compte @elcorredorpolon. A més del nom de la cançó, s’hi podran acompanyar comentaris i propostes que es recolliran als crèdits del disc. Qui hi haja fet, haurà de passar el CD de la cançó a alguna altra persona perquè puga fer la mateixa operació.

Per tal de saber on trobar els CD amb les cançons, cada setmana es publicarà al canal de youtube de la banda un vídeo en què un músic de bandes de rock català explicarà no el deixa. En aquest joc han participat Javi Ivanyez (Mugroman), Pol Fuentes i Iban Rodríguez (Rosa Luxemburg), Víctor Moyà (121 db), MI #, Gon Gironés (Gàtaca), Inèrcia, Rubén Pujol (Nyandú), Pau Miquel Soler (Arthur Caravan), i Àlex Martínez i David Garcia (Tardor).

D’altra banda, els mecenes que donen suport des del Verkami també podran participar en les propostes de títols de les cançons.

El Corredor Polonès, de moment, ha publicat un vídeo explicatiu d’aquesta original campanya, on s’inclou una versió del tema ‘El Ball’ (Ovidi Montllor/V. A. Estellés) que apareixerà al disc.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any