Muriel Casals participa en la celebració de la Diada al parlament escocès

  • Hi oferirà a horabaixa una conferència sobre el paper d'Òmnium i la societat civil en el procés sobiranista

VilaWeb
Redacció
17.09.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural, participarà a horabaixa en un acte de commemoració de la Diadade Catalunya al parlament escocès. Serà gràcies al suport del parlamentari de l’SNP, Kenneth Gibson, que ha intercedit perquè el Centre Català d’Escòcia (CCE) disposi d’una sala al parlament per fer-hi l’acte. Ja ho van fer l’any passat, quan el CCE va celebrarla Diada amb l’escriptor i ex-diputat Toni Strubell.

Muriel Casals hi oferirà una conferència sobre el paper d’Òmnium Cultural i de la societat civil en el procés polític que viu Catalunya. Hi participaran parlamentaris escocesos, catalans i representants d’entitats culturals d’Escòcia. A més, Casals es reunirà amb periodistes, acadèmics i representants de la societat civil escocesa per saber de primera mà el camí cap al referèndum a Escòcia.

L’acte es fa pocs dies abans de la manifestació independentista que hi haurà dissabte a Edimburg i que es preveu multitudinària.

El Centre Català d’Escòcia va néixer a Edimburg el 1998 com a organització no lucrativa i portada per voluntaris amb l’objectiu de compartir i promoure la cultura i la llengua catalanes a Escòcia.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any