Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  17.09.2013  06:00

Muriel Casals participa en la celebració de la Diada al parlament escocès

Hi oferirà a horabaixa una conferència sobre el paper d'Òmnium i la societat civil en el procés sobiranista

Men?ame
 

Muriel Casals, presidenta d'Òmnium Cultural, participarà a horabaixa en un acte de commemoració de la Diadade Catalunya al parlament escocès. Serà gràcies al suport del parlamentari de l'SNP, Kenneth Gibson, que ha intercedit perquè el Centre Català d'Escòcia (CCE) disposi d'una sala al parlament per fer-hi l'acte. Ja ho van fer l'any passat, quan el CCE va celebrarla Diada amb l'escriptor i ex-diputat Toni Strubell.

Muriel Casals hi oferirà una conferència sobre el paper d'Òmnium Cultural i de la societat civil en el procés polític que viu Catalunya. Hi participaran parlamentaris escocesos, catalans i representants d'entitats culturals d'Escòcia. A més, Casals es reunirà amb periodistes, acadèmics i representants de la societat civil escocesa per saber de primera mà el camí cap al referèndum a Escòcia.

L'acte es fa pocs dies abans de la manifestació independentista que hi haurà dissabte a Edimburg i que es preveu multitudinària.

El Centre Català d'Escòcia va néixer a Edimburg el 1998 com a organització no lucrativa i portada per voluntaris amb l’objectiu de compartir i promoure la cultura i la llengua catalanes a Escòcia.