Bona diada castellera de les colles de l’Eix

  • Van participar-hi els Marrecs de Salt, els Tirallongues de Manresa, els Castellers de Lleida i els Sagals d’Osona

VilaWeb
Redacció
16.09.2013 - 15:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Vic la 15a trobada de colles de l’Eix amb la participació dels Marrecs de Salt, els Tirallongues de Manresa, els Castellers de Lleida i els Sagals d’Osona. Els osonencs van assolir tots els objectius proposats: en primera ronda un 4 de 8 amb moltes cares noves dalt el tronc, treballat, però que no va perillar en cap moment. En segona ronda, es va encarar el castell límit en aquests moments de la colla, un 3 de 8 que també es va descarregar. En última ronda es va apostar per un 5 de 7 com a prova per pujar-lo un pis més a final de temporada.

Els Marrecs de Salt, demostrant el seu bon estat de forma, van descarregar també el 4 i el 3 de 8 i van completar l’actuació amb una torre de 7, que aquest any ja han aconseguit col·locar-la sobre un folre. Els Castellers de Lleida per la seva banda, va realitzar un 5 de 7, una torre de 7 i un 4 de 7 amb agulla. I per últim, els Tirallongues de Manresa van fer un 3 de 7, dos intents desmuntats de 3 de 7 amb agulla i un 4 de 7 per acabar l’actuació.

Al final, i com és tradició en aquesta trobada, es va fer un 4 de 7 de germanor, en què cada rengle està compost per un casteller de cadascuna de les 4 colles.

Aquesta diada serveix als Sagals per veure l’estat de forma en què es troben i seguir treballant per assolir els objectius més ambiciosos d’aquest tram final de temporada. De moment, les coses no podien haver començat millor.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any