Antoni Camps, diputat del PP, sobre la vaga indefinida: ‘Us anireu desinflant’

  • Menysprea la protesta poques hores després de publicar un article en què la qualificava de 'vaga política' i amenaçava els docents de 'saber els seus noms i cognoms'

VilaWeb
Redacció
16.09.2013 - 11:25

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Antoni Camps, diputat del PP al parlament balear per Menorca, ha menyspreat la vaga indefinida que ha començat avui a les Illes a través del seu compte de Twitter, profetitzant que seria ‘un fracàs’. Ho deia en resposta a diversos usuaris que criticaven un article seu publicat ahir a El Mundo i en què qualificava la protesta de ‘vaga política’. L’article acabava amenaçant que amb aquesta vaga se sabria ‘amb noms i cognoms, qui es preocupa pel futur dels nostre fills i qui, per contra, juga amb els alumnes per aconseguir objectius polítics’.

La seva resposta a algunes crítiques rebudes per Twitter ha estat: ‘La vaga serà un fracàs. Demà sereu uns quants i amb els dies us anireu desinflant. No té recorregut’.

A més, arran del seu article, ha començat una campanya de recollida de signatures a través de la plataforma Change.org demanant-ne la dimissió.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any