Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  16.09.2013  11:25

Antoni Camps, diputat del PP, sobre la vaga indefinida: 'Us anireu desinflant'

Menysprea la protesta poques hores després de publicar un article en què la qualificava de 'vaga política' i amenaçava els docents de 'saber els seus noms i cognoms'

Men?ame
 

Antoni Camps, diputat del PP al parlament balear per Menorca, ha menyspreat la vaga indefinida que ha començat avui a les Illes a través del seu compte de Twitter, profetitzant que seria 'un fracàs'. Ho deia en resposta a diversos usuaris que criticaven un article seu publicat ahir a El Mundo i en què qualificava la protesta de 'vaga política'. L'article acabava amenaçant que amb aquesta vaga se sabria 'amb noms i cognoms, qui es preocupa pel futur dels nostre fills i qui, per contra, juga amb els alumnes per aconseguir objectius polítics'.

La seva resposta a algunes crítiques rebudes per Twitter ha estat: 'La vaga serà un fracàs. Demà sereu uns quants i amb els dies us anireu desinflant. No té recorregut'.

A més, arran del seu article, ha començat una campanya de recollida de signatures a través de la plataforma Change.org demanant-ne la dimissió.